VACANCIES

Home / News / VACANCIES

MariFlex zoekt op korte termijn een:

Leerling Maintenance

Over ons:
MariFlex is de specialist in het assisteren bij de overslag van ladingen. Te land of ter zee, waar ook ter wereld.
Onze pompspecialisten en supervisors zijn op afroep beschikbaar voor alle denkbare logistieke handelingen. Of het nu gaat om een scheepslading of om de inhoud van industriële of petrochemische installaties aan wal.

Zij analyseren de situatie, komen met oplossingen en lossen eventuele problemen snel en effectief op.

Functie omschrijving:
Ben je jong, wil je werken en leren en heb je interesse in maintenance, dan bieden we jou de kans om bij ons bedrijf je opleiding te halen.
Ben je in het bezit van een rijbewijs en kan je aantonen dat je gemotiveerd bent om deze uitdaging aan te gaan laat ons dat dan weten.
Een opleiding is geen vereiste. Je bent een echte sleutelaar. Je bent bereid en gemotiveerd om binnen het bedrijf en binnen de functie te leren. Je woont in of in de directe omgeving van Vlaardingen.

We zijn op opzoek naar versterking van het team. Het is een uitdagende functie, waar je bereid moet zijn om ad hoc en voor meerdere dagen werkzaamheden uit te voeren aan boord van (zee) schepen in binnen- en buitenland.

Wat wij bieden:
Een uitstekend, marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd, ervaring en geschiktheid), goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Mail je sollicitatie en motivatie naar info@mariflex.net

Voor vragen kan je bellen naar 010-434 44 45.
Sluitingsdatum: 14 januari 2018, reacties na deze datum worden niet meer in behandeling genomen.

MariFlex Groep
Maassluissedijk 101
3133 KA Vlaardingen